Što nudim?

Usluge i cjenik

U tablici ispod nalazi se popis svih usluga koje nudim i njihova cijena. Ispod tablice nalazi se i kratki opis tehnika koje koristim za tretmane.

Napomena – otkazivanje je moguće najkasnije 24 sati prije tretmana ili treninga.

Koje metode koristim prilikom tretmana?

Usluga Cijena (€)
Prvi pregled i tretman - 60 minuta 50 €
Tretman - do 50 minuta 40 €
Kratki tretman - do 30 minuta 30 €
Privatni trening - 60 minuta 40 €
Paket od 8 privatnih treninga 260 €
Paket od 12 privatnih treninga 350 €
Grupni trening - 2 puta tjedno 50 €
Grupni trening - 3 puta tjedno 60 €
Grupna kineziterapija - 60 minuta 60 €
Online konzultacije - 60 minuta 45 €
Privatna poduka - 60 minuta 50 €

Proprioceptive – Deep Tendon Reflex  (P-DTR) je jedinstvena neurološka terapija bazirana na neurologiji, biomehanici, neurofiziologiji i anatomiji. Primjenjuje se direktno na središnji živčani sustav i ima svoju logičnu i znanstvenu podlogu za svako od svojih pravila, principa i procedura. P-DTR je osmislio i usavršio Dr. José Palomar Lever koji i dalje istražuje, razvija i nadograđuje metodu novim spoznajama. 

Ovu je metodu možda najbolje prikazati kroz analogiju računala. Svako računalo, mobitel ili tablet ima svoj hardware – svoju strukturnu komponentu – te software, odnosno programsku komponentu. Slično tako funkcionira i naše tijelo. Ono također ima strukturu (hardware): kosti, mišiće, ligamente, tetive, organe itd.; a ima i software – receptore koji su zaduženi za prijenos informacija iz vanjskog svijeta do središnjeg živčanog sustava, a na osnovu tih informacija se stvara output, odnosno proizvodi pokret, bol ili neki drugi osjećaj u tijelu. P-DTR tretira taj software. 

Tretman je brz, nježan i učinkovit. Omogućuje terapeutu da dobije kompletnu sliku o tijelu klijenta te da učinkovito pronađe i riješi uzrok neke disfunkcije ili boli. Može se koristiti kod sljedećih simptoma i sindroma:

 • Bolovi u leđima 
 • Bolovi u vratu 
 • Bol u ostalim dijelovima sustava za kretanja 
 • Bol u zglobovima 
 • Poboljšanje posture 
 • Smanjen opseg pokreta (pokretljivost, fleksibilnost) 
 • Uklještenje perifernog živca: trnci u rukama, prstima, nogama, sajatička bol 
 • Glavobolja 
 • Vrtoglavica 
 • Gubitak ravnoteže 
 • Rehabilitacija sportskih ozljeda 
 • Brain fog

NeuroKinetic Therapy je inovativan pristup koji koristi manualno mišićno testiranje u svrhu procjene stanja osobe i u svrhu rehabilitacije. Temelji se na teoriji motoričke kontrole te pomoću preciznog mišićnog testiranja pronalazi uzrok simptoma/boli/disfunkcije, umjesto da tretira samo simptome. 

Neuro Kinetic Therapy se uspješno koristi u tretiranju: 

 • Bolova lokomotornog sustava (leđa, ramena, kukova itd.) 
 • Glavobolje
 • Periferne neuropatije
 • Posture
Integreted Kinetic Neurology (IKN) je metoda koja koristi spoznaje o primjenjenoj neurologiji, boli i pokretu u svrhu dijagnostike i rehabilitacije pokretom. Preciznom dijagnostikom kroz detaljno programirane vježbe pomaže kod rehabilitacije bolova u lokomotornom sustavu, a ja je osobno koristim kao dodatak ostalim metodama.
IKN je jedna od rijetkih metoda koja ima strukturirani pristup rehabilitaciji potresa mozga te je time nezamjenjiv alat u mojoj praksi.
 
Immaculate Disection (ID) je koncept koji su osmislili Kathy Dooley, Anna Folkmor i Danny Quirk. Bazira se na dubokom poznavanju anatomije ljudskog tijela te kako pojedini dijelovi tijela komuniciraju i funkcioniraju zajedno. Poznavanje anatomije ključno je u bilo kakvom obliku terapije, rehabilitacije i treninga, a ID anatomiju diže na sasvim drugu razinu.
 
Osteopatija je vrsta manualne medicine kojoj je cilj pomoću osteopatske dijagnostike i osteopatskih tehnika osloboditi blokade na tijelu koje su nastale uslijed neke traume te potaknuti prirodni mehanizam ljudskog tijela da se oporavi. Jako blaga i opuštajuća, osteopatija pomaže kod brojnih stanja kao što su nesanice, vitalnost, prevelika napetost, glavobolja, bolovi sustava za kretanje, periferna neuropatija i mnogih drugih.